Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile görüşerek ilin trafik sorununun çözüm noktalarını masaya yatırdıklarını söyledi.

Demir, Başkan Akdemir'in bir hafta boyunca il dışında olmasından dolayı Belediye Başkanlığı makamına kendisinin bakacağını ve ilk ziyaretini İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'ya yaptıklarını belirterek şunları söyledi;
"Zonguldak'ta çalışmalar devam ediyor duran bir şey yoktur. Biz de bu çalışmaların peşinde olup takip edeceğiz. Bugün ilk ziyaretimizi İl  Emniyet Müdürü'ne yaptık. Trafik ile alakalı yaklaşık bir buçuk saat süren bir görüşmemiz olmuştur. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darendeli daha sonra görüşmeye katıldı. Kendisi bu konuda bilgili olduğu için bilgilerini paylaşmıştır.İl Emniyet Müdürümüz bize bazı projeler sunmuştur. Bu projelerin çoğu bizim de hemfikir olduğumuz projelerdir. Gümrük alanın oradaki yol genişletme çalışmalarının başladığını kendisini anlattık. O bile Zonguldak trafiğini rahatlatacaktır. Özellikte ambulansların geçişinde üçüncü şerit rahatlığı söz konusu olacaktır. Terminalin oradaki kaldırımı birazda içeri alıp o bölgede üç şerit haline getirip yolu rahatlatmak amacıyla kaldırım çalışması yapacağımızı da söyledik. Pazartesi gününe kadar durmayacağız devam eden işlerimizi takip edeceğiz. Olması gereken şeyleri bir hafta içerisinde yetiştirmeye çalışacağız."

Editör: TE Bilisim