TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve son 8 maçından galibiyet alamayan Zonguldakspor'da moraller bozuk. Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sürdüren Zonguldakspor yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların istekli göründüğü çift kale maçta Fatih Akyel, futbolcuları uyarılarda bulundu. Zonguldakspor'ta Kaptan Mert Caymaz Kırklareli maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesi nedeniyle Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek.

ZONGULDAKSPOR KURBAN KESTİ

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve son 8 maçından galibiyet çıkaramayıp sancılı bir döneme giren Zonguldakspor'da yönetim kurulu bugün kulüp binası önünde idman sonrasında kurban kesti. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim kurulu üyelerininyanı sıra futbolcuların da hazır bulunduğu ortamda kesilen kurban sonrasında dualar edildi.

Sakaryaspor maçıyla birlikte şanssızlığın sona ereceğini belirten Başkan Caner ve futbolcular, kötü günlerin de geride kalacağı mesajını verdiler.

Editör: TE Bilisim