Zonguldak TED Zonguldak Koleji’nin Anaokul  öğrencilerinin yıl sonu gösterileri  ve birinci sınıf öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği ayrı ayrı saatlerde peş peşe yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan buluşmada öğrenciler performanslarıyla büyülerken veliler ve öğretmenlerinden alkış aldılar. TED Özel Zonguldak Koleji Anaokul ve İlkokul Müdürü Mehtap Parlar konuşmasında, Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı’ya ve Özel Öğretim Şube Müdürü İsmail Öztürk’e katılımları için teşekkür etti. Parlar, her yıl artarak büyüyen TED Özel Zonguldak Koleji ailesi olarak, daha güzel günlerde bir arada olmayı diledi. Parlar, günün anısına öğrenciler tarafından yapılan resmi TED Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır’a takdim etti. 
Tören, miniklerin gösterileri ile devam etti. Gösteriler, dans ile ritmin buluştuğu,  sporcu kişiliklerinin jimnastik ile bütünleştiği, koro ile seslerinin çoğaldığı ve İngilizce ile evrenselliğe adım atmaya başladıkları bir yılın özetiydi. Geleceğe hazırlanan yaprakların, yağmur damlalarına yetişmek için büyüdüğü, kelebeklerin kanatlandığı ve uğur böceklerinin daha yükseğe çıkarak geçirdikleri bir yılın ardından ortaya koydukları sahne performansları ile izleyen herkesi büyüledi. Sahnede devleşen miniklerin, renkli görüntülere sahne olan performansları coşkulu alkışları eşliğinde tamamlandı.

BİRİNCİ SINIFLAR OKUMA BAYRAMINDA SAHNEDEYDİ…


TED Özel Zonguldak Koleji birinci sınıf “Okuma Bayramı” Atatürk Kültür Merkezinde TED Kolejinin ikinci etkinliği oldu.
Öğrenciler bir yıl boyunca biriktirdikleri tüm sevinçlerini ve hayata adım attıkları ilk basamakta yaşanan anılarını sahneye taşıdılar.
Aydınlık geleceğe ışık tutma yolunda en önemli görevleri olan, okuma ve yazma sevincini hissettirdiler.
Öğrenciler, okuma ve yazmayı öğrenmedeki başarılarını yıl sonu sertifikalarıyla da taçlandıran öğrenciler veli ve öğretmenlerinden büyük alkış aldı. TED Özel Zonguldak Koleji Anaokul ve İlkokul Müdürü Mehtap Parlar, öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik etti.

Editör: TE Bilisim