Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Sahil projesini yerinde incelediler. 

Sahil projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Bilindiği üzere 9 Mart tarihinde sahil kıyı düzenlemesi ihalesi gerçekleştirilmişti. Yer teslimi de TOKİ tarafından firmaya yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta bu bölgede faaliyet gösteren 13 işletmeciyle sayın Valimiz ile birlikte görüşerek bir toplantı gerçekleştirdik. İşyerlerine de tebligatlar yapıldı. Esnafımızın çocuğunun işyerlerini boşalttığını görüyoruz. Kendilerine de yardımseverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz ve milletvekillerimizle birlikte liman arkasını gezerek istişarelerde bulunacağız. İnşallah Zonguldak’ımız 2020 yılında şantiyeye dönecek demiştik ve bunu gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda dere ıslah projesi de başlayacaktır. Lavuar alanı içinde haziran ayı içerisinde ihale tarihi almayı planlıyoruz”

İHALE HERKESE AÇİK OLACAK 

13 işletmeye yeni sahiL projesinden ihalesiz yer verecek misiniz? Sorusuna yanıt veren Belediye Başkanı Alan, “Öyle bir şeyin olma şansı yok. İhalesiz gerilme lüksü olmadığını kendileri de çok iyi biliyorlar.”

Editör: TE Bilisim