Zonguldak Belediye başkan vekili Sinan Toprak çalışmaları değerlendirdi.
SAHİL PARK iHALEMİZ ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 1 AY 45 GÜN İÇERİSİNDE İLK KAZMA VURULACAK İHALE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ankara'da Pazartesi günü gerçekleştirilen sahil parkı ihalesi ile ilgili olarak soruyu yanıtlayan Başkan Sinan Toprak, "Sayın başkanım Selim Alan biliyorsunuz Zonguldak'ıımıza hizmetler kazandırabilmek, bir şeyler daha katabilmek için sık sık Ankara'ya gidiyor. Biliyorsunuz 5 tane büyük projemiz var ve projelerinden bir tanesi Sahil projesiydi. Dün(Pazartesi) Ankara'da sahil projemiz ihaleye çıktı ve  ihalesi yapıldı. inşallah yakın zamanda da önümüzdeki 1 ay, 45 gün içerisinde de Zonguldak'ta ilk kazma vurulacak. Zonguldak şantiye alanına çevireceğiz.Tabiki Ankara'da gerçekleştirilen sahil projesi ihalesi son derece şeffaf bir şekilde yapıldı. Ve firmalardan bir tanesine kaldı. Hayırlı ve uğurlu olsun Zonguldak'ımıza. İhalemiz yasal çerçeve içerisinde şeffaf bir şekilde gerçekleşti. Tabii ki diğer projelerimiz de ihaleleri teker teker gerçekleştirilecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın çalışmalarımız devam edecek. vermiş olduğumuz sözlerin Allah'ın izniyle hepsini gerçekleştireceğiz" dedi.
MAHALLELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi veren başkan vekili Sinan Toprak, "Şu an herhangi bir sıkıntımız yok Allah'a şükürler olsun zaten başkanımız dün (Pazartesi). Şehir dışına çıktı. Başkanımız şehir dışına çıktığı zaman meclis arkadaşlarımıza görev veriyor dün bugün ve yarın için (Pazartesi, Salı, Çarşamba) görev bana sunuldu Burada Zonguldak'ta ne yapılması gerekiyosa biz de başkanımızın verdiği direktifler doğrultusunda mahallelerimizde, şehir içerisinde ne çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
FIRTINA DA 6 TANE ÇATI UÇTU, İŞYERİ TABELALARI DÜŞTÜ, BAZI İŞYERLERİNİN CAMLARI KIRILDI
Fırtına sonrasında meydana gelen hasarlar ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren belediye başkan vekili Sinan Toprak, "Biiliyorsunuz malumunuz olduğu üzere Zonguldak ımız da büyük bir fırtınadan dolayı meydana gelen çatı uçmaları ve yangınlar oldu. şehir içerisinde de mahallelerimizde 6 tane çatı uçması oldu merkezimizde bir işyerimizin tabelası düştü. Bazı işyerlerinin camları kırıldı. Ufak tefek hasarlarımız var ama belediyemiz fen işleri olsun Park ve bahçeler olsun temizlik işleri oluşturduğumuz ekiplerle tüm sorunlara müdahale ettik" şeklinde konuştu.
2 CAN KAYBIMIZ VAR ÇOK ÜZGÜNÜZ.
fırtınada 2 vatandaşın hayatını kaybetmesinin büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını da belirten başkan vekili Sinan Toprak, "Bunda en üzücü olay 2 tane Can kaybımız var. Fırtınadan sebep meydana gelen hasarlar ile ilgili Gümüşhane Mahallesi'nde fırtına sebebiyle elektrik kesintisi oldu ve elektrik kesintisinden dolayı iki tane vatandaşımız Sabah namazına kalkıp mum ışığı yakarak çekyatın yanması sonucunda bir can kaybımız oldu bu bizi derinden üzmüştür.sabır ve başsağlığı diliyorum ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim