Aylar önce il Özel İdaresi Genel Sekreterliği için bazı isimlerin öne çıktığı ve en güçlü ismin de Ahmet Karayılmaz olduğu öğrenilirken, alınan bilgilere göre AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun da İl Özel İdare Genel sekreterliği için bazı girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ın emekli olması ile yerine getirilecek ismin büyük bir olasılıkla, eski Zonguldak ve Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü ve aynı zamanda 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Çaycuma Belediye Başkan adayı olan Ahmet Karayılmaz’ın getirilmesi bekleniyor.

Öğrenildiğine göre; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar il Özel İdare Genel Sekreterliği için Ahmet Karayılmaz’ın ismi üzerinde uzlaşma sağlamış, ortak bir imza ile de Karayılmaz’ın atamasının yapılması konusunda İçişleri Bakanlığı’na bilgi verdikleri belirtildi.

Recep Demirtaş’ın yerine getirilmesi beklenen Ahmet Karayılmaz’ın Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürü olarak görev yaptığı dönemde başarılı hizmet ve projelere imza atmış, aynı başarıyı Samsun’da da göstererek, Samsunspor Kulüp Başkanlığı’nda da kayyum olarak görev yapmıştı.

Editör: TE Bilisim