Ereğli'de "Roman Kültürünü Tanıtma ve Yaygınlaştırma Festivali" düzenleneceği bildirildi.


Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak, yazılı açıklamasına göre, RAKKAS Projesi kapsamında düzenlenen festivalin 6 Temmuz'da, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Belediye Nikah Salonu'nda saat 14.00-16.00 arası verilecek panel ile başlayacak.

EĞLENCELER BAŞLIYOR


7 Temmuz'da Sahil bandındaki Amfi Tiyatro'daki konser saat 20.00'de başlayacak. Festival etkinlikleri, 8 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen piknik etkinliği ile sona erecek.
Kestaneci Mahallesi'ndeki piknik alanında saat 11.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek piknik için Bakırlık Köyü ile Devrim Bulvarı'ndaki eski Belediye Binası karşısından ücretsiz araç kaldırılacak.

KİMLER DESTEKLİYOR?
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen proje kapsamındaki festival etkinlikleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ereğli Belediyesi, Zonguldak Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Fiziksel ve Sosyal Hayat Geliştirme Derneği, İş ve İşçi Bulma Kurumu, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi, Program Otoritesi ile Batı Karadeniz Romanlar Derneği tarafından destekleniyor.

Editör: TE Bilisim