Açılışa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Âlim Genç, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman eski Enerji Bakanlarından Zeki Çakan, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri AK Parti Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk ve vatandaşlar katıldı. Salon İşletmecisi Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, Çaycuma'ya bir eser kazandırmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek; "Salonumuzun açılışı aslında Nisan ayı idi. Pandemi nedeni ile açılışımız bugün gerçekleştiriyoruz. Bu salonun bu hale gelmesinde emeği çok olan insanlar var. Öncelikle Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, bizler gibi genç girişimcilere güvenerek teşvik etti. Çok güzel bir belediyecilik anlayışı ile Çaycuma çok güzel bir salona kavuştu.

Her zaman yanımda olan aileme ve nişanlıma, yapımında emeği geçen tüm kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim. Rabbim bize böyle bir mekamı yapmayı nasip etti. Buradan kazandığımızı da Çaycuma’ya yatırmayı nasip etsin, Pafloganya Çaycuma’ya hayırlı olsun”dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da Belediye ye ait düğün salonun yenilerek modern bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek, “Çaycuma’ya bir küpe daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mitolojiden gelen bir adı seçtiği içinde genç girişimci Ümit kardeşime teşekkür ediyorum. İlçemizi mükemmel bir mekana kavuşturdu. Kendisine bol kazançlar diliyor, burada etkinlik yapacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun”diye konuştu.

İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş'in yaptığı duanın ardından açılış kurdelası kesilerek salon gezildi.

Editör: TE Bilisim