Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ilk olarak Kaymakam Nazım Madenoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Mehmet Çivici ve Abdülkadir Çınar ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Aynur Coşkun ve Hasan Yavuz yer aldı.

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, kısa süre önce hayatını kaybeden Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker'e Allah'tan rahmet, tüm TSO camiasına da başsağlığı diledi. Madenoğlu konuşmasında göreve yeni gelen TSO Başkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.

TSO Başkanı Yalçın ile beraberindeki yöneticiler daha sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Uysal, Ereğli TSO yönetimi ile hep uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek bundan sonrada Ereğli için birlikte güzel işler yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Uysal Başkan Yalçın ile yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ise Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal talepleri üzerine çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için otoparkları 15 dakika ücretsiz yapılmasını sağlamasından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim