ÖZEL İÇERİK

Geçtiğimiz günlerde, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İstanbul ve Zonguldak'ın Devrek ve Gökçebey ilçelerinde yaptığı uyuşturucu operasyonunun ardından adliyeye sevk edilen 28 kişiden 13'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunun üzerine sosyal medya üzerinden ‘Uyuşturucuya Hayır' yazılı tişörtleri giyip kampanyayı başlatan Tolga Yaman Elmas TV'nin sorularını yanıtladı...

Yaman, tutuklanan 3 kişinin suçlu olduğuna katılmadığını belirterek şunları söyledi;

"Fotoğraf karesinde yer alan kişiler tanıdığım arkadaşlarımdır. Suçlu olduklarına katılmıyorum ama yinede ‘Uyuşturucuya Hayır' kampanyasını devam ettirmekteyim. 3bin 500 adet ‘Uyuşturucuya Hayır' yazılı tişört bastırmıştım ve birazı elimizde kaldı ama yakın bir zamanda elimizde kalan tişörtleri de dağıtacağım. Tutuklanan arkadaşlarımız ‘Uyuşturucuya Hayır' tişörtlerini giydiler ama kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum ve kınıyorum. Ama tahminime göre içmiyorlardır. Ben bir kampanya başlattım ve 3 bin adet tişört dağıttım. Tişörtleri verdiğim kişilerin içip içmediğini bilemiyorum. Yine de ‘Uyuşturucuya Hayır' diyorum ve yardımcı olanlara da teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilisim