TED Zonguldak Kolejinden yapılan açıklamada;

"Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde okulumuza verilen "Ulusal Kalite Etiketi" ödülü Genel Koordinatörümüz ve Ortaokul-Lise Müdürümüz Ali Fuat Soydaş'a takdim edilmiştir.

Bu yıl ailemizde, ailevi nedenlerden dolayı yer alamayan fakat gönül bağını sürdüren Tarih Öğretmenimiz Semiha Yelbaş'ın öncülüğünde ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Beray Ergün Soytaş'ın da desteğiyle 2016-2017 ve 2017-2018 eğitim-öğretim yıllarında ortağı olduğumuz ‘Küçük Yüreklerde Büyük Vatan Sevgisi ' adlı e-Twinning projesine katıldık. Vatan - millet ve bayrak sevgisi gibi milli değerlerimizin özümsetilmesi, gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutarak vatan, bayrak, millet inancı ve idealinin kazandırılması; okuyan, düşünen ve yazan gençliğin ortaya çıkmasında katkıda bulunulması, kuşaklar arası bağın kurulması, dilin doğru ve etkin biçimde kullanılması, toplumsal değerlerimize sahip çıkılması amacıyla planlanan ''Küçük Yüreklerde Büyük Vatan Sevgisi'' adlı e-Twinning projesinde, okulumuz Ulusal Ajans tarafından "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmiştir.

17.10.2018 tarihinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde okulumuza verilen "Ulusal Kalite Etiketi" ödülü Genel Koordinatörümüz ve Ortaokul-Lise Müdürümüz Ali Fuat Soydaş'a takdim edilmiştir.

Ortaokul ve Lise müdürümüz emeği geçen öğretmen ve bu projede yer alan ortaokul ve lise öğrencilerimizi kutlayarak şunları söyledi;

‘TED Zonguldak Koleji olarak başarılarımız tam 60 yıldır geçmişten günümüze katlanarak devam etmektedir. Biz, öğrencilerimizin akademik olarak yetişmeleri dışında onları ulusal-uluslararası projelere de yönlendiriyoruz ve bu konuda da öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz."

 

Editör: TE Bilisim