Saadet Partisi kurucularından Necmettin Erbakan'ın 9’uncu ölüm yıl dönümü dolayısıyla Zonguldak Ulu Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programına Saadet Partisi İl ve ilçe yönetimi, partililer ile birlikte, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Enes Şenol, Tek-Der Başkanı Mustafa Şimşek ile çok sayıda vatandaş  katıldı.
Kılınan namazdan sonra okunan Kur-an'ı kerim ve duanın ardından mevlit son buldu. 
Vatandaşlara Mevlüt sonunda lokum ikram edildi

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, milli görüşün lideri kurucusu merhum başbakan Necmettin Erbakan'ı rahmet ve özlemle andıklarını belirterek, "Merhum Erbakan hocamızın yolundan  milim dahi sapmadan devam ediyoruz.  Úlkemize devletimize milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Katılan kardeşlerimize hepsine sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi.

Erbakan'ı düzenleyecekleri çeşitli etkilerle anmaya devam edeceklerini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, "Gazipaşa'da Güzel Sanatlar galerimiz var,  orada Erbakan hocamızın 1969'dan beri bir siyasi hareketin içerisinde hareketi görsellerle videolarla aynı zamanda resimlerle gençlerimize vatandaşlarımıza tanıtmaya çalışacağız.
Aynı zamanda Merkezde  merhum Erbakan ile ilgili olarak bir konferans düzenleyeceğiz.Vatandaşlarımıza bundan sonra etkinliklerimizde bizi yalnız bırakmazlarsa memnun oluruz."dedi.

Editör: TE Bilisim