Avcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Zonguldak halkımızın, mutlu olması, umutlu olması, güvenli ve konforlu seyahat edebilmesi, yaşam standartlarının ve kalitesinin artması, bizler için en büyük onur, en büyük motivasyon kaynağıdır. Bütün meselemiz Liderimizin bizlere ideal olarak koyduğu, "Halka hizmet, Hakka hizmettir" anlayışı gereği, çalışmalarımızı gayretle sürdürmektir.

Buradan hareketle;

Tıp fakültesi kavşağı 56,6 metresi köprülü olarak geçilecek olan kavşağın, toplam uzunluğu tali yollarla birlikte 950 metre olacaktır.

Kavşak tamamlandığında, gerek mevcut heyelan riski, gerekse sonrası oluşabilecek heyelan riskleri tamamen ortadan kalkmış olacaktır.

Tıp fakültesinden çıkıp, Zonguldak veya Ereğli istikametine devam edecek araçlar, gayet güvenli bir şekilde karayoluna katılabileceklerdir.

Hali hazırda proje devam etmekte olup, üç ana ayak çalışmasından, birinci ayağın betonlaşmasının sonuna gelinmiş bulunmaktadır.

Fevkalade bir durum olmadığı takdirde bu hızla, Tıp fakültesi seviyeli kavşak projesi bu yıl sonu veya en geç 15.01.2021 tarihinde halkımızın hizmetine açılmış olacaktır.

Saygılarımla."

Editör: TE Bilisim