Samsunspor kafilesi ile  20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu, ölümünün 29.  yılında Asri mezarlıkta bulunan kabri başında anıldı.  Anma programına Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel, Şube Müdürleri, Muzaffer Badalıoğlu 'nun eşi Şükriye Badalıoğlu,  Zonguldaksporlu eski futbolcu Uğur Terzi ve çok sayıda seveni katıldı. Törende Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesi ardından ziyaretçiler mezara karanfil bıraktı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel yaptığı konuşmasında "Zonguldak'ın yetiştirdiği değerli isim olan Muzaffer Badalıoğlu'na bir kez daha rahmetle anıyorum. Ailesine baş sağlığı diliyorum.Önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kapsamlı bir anma programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Bir kez daha Allahtan rahmet  diliyoruz" dedi.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise "Muzaffer Badalıoğlu Zonguldakspor'un  yetiştirdiği değerli  futbolcularımızdan biriydi. Yıllarca Zonguldakspor'a hizmet etti.Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Editör: TE Bilisim