CHP Zonguldak Milletvekili  Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ZGC Başkan Derya Akbıyık ile ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz karşılıklı sohbet ettiler ve gündemi değerlendirdiler.

Milletvekili Yavuzyılmaz " Cemiyet üyesi gazetecilerimiz nezdinde Değerli başkanımız ziyaret etmek istedik. Hem Zonguldak sorunları çözümleri Aynı zamanda da bir dost sohbeti yapmak istedik. Bu corona virüs salgınının olduğu günlerde tedbir alarak aynı zamanda tedbir alarak ve vatandaşlarımıza da örnek teşkil ederek bu günleri en kısa sürede atlatmayı umuyoruz. Hasarsız bir şekilde tüm toplum olarak atlatmayı umuyoruz. Bugün 19 Mayıs törenimizi gerçekleştirdik sosyal mesafe dikkat ederek Zonguldak valiliği önünde. Tabii gençlerin o heyecanını enerjisini törenin alanda göremedik tedbirler nedeniyle. Ancak Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor önemini Bugün olduğu gibi yarınlarda da her zaman en önde tutmak bizim birer görevimizdir. Atatürk Türkiye'yi geleceğe gençlere emanet etti. Dünün gençleri bugün Türkiye yönetiyor. Yine gençler Zonguldak'a hizmet etmeye çalışıyor. Bugünün gençleri eksikleri mutlaka gidererek, üzerine koyarak Zonguldak'ı da Türkiye'yi de çok daha yaşanabilir bir yer haline getirecektir" dedi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ta yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Akbıyık Milletvekili Yavuzyılmaz'ın çalışmaların ilgiyle takip ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim