Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Kurban Bayramı dolayısıyla Zonguldak merkez ilçede ZTSO Başkanlığı ile Alaplı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

MYK Üyesi Kotra, MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse ile birlikte, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret edip bayramlaşarak bir süre görüştüler.

Demir, Kotra’ya, Zonguldak’ı anlatan kitap armağan etti.

Kotra ve beraberindeki heyet, ZTSO ziyareti öncesinde partisinin Alaplı ilçesinde MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı’nın yanı sıra ümuhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek bayramlaşıp sohbet ettiler, gündeme ilişkin durum değerlendirmesinde bulundular.

Alaplı’daki bayramlaşma ziyaretinde coşkuyla karşılanarak yoğun ilgi gören Kotra, yaptığı konuşmada, herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten sevgileriyle kutladığını belirterek, şöyle dedi:

‘’Corona virüs Hastalığından (COVID-19) dolayı bu yıl ki Kurban Bayramımızı buruk idrak etmenin tabii ki hep birlikte hüznünü yaşıyoruz. Sosyal mesafe kurallarına lütfen hassasiyet göstererek bayramlaşmalarımızı yapalım. İnşallah Cenab-ı Allah’ın izniyle bu günleri de atlatarak gelecek bayramlarda da önceki bayramlarda olduğu gibi kucaklaşarak bayramlaşacağız. Hiç bir zaman unutulmaması gerekir ki bayramlar birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik ve paylaşma günleridir. Bu vesileyle İslam aleminin ve Türk milletinin bayramını sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirerek kutlamalarını diliyorum.’’

Muhtarlar da milliyetçi, vatansever kimliğe sahip olduğuna inandıkları Murat Kotra ile bayramlaşmalarından mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz de bir araya gelerek sohbet ettiği dostu Kotra’ya Zonguldak’ın simgelerinden madenci heykeli armağan etti.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra da Zonguldak merkez ve ilçelerindeki kongrelerinde divan başkanlığı yapacak.

İLÇE KONGRELERİNİN TARİHLERİ:

Merkez İlçe Başkanlığı    : 05 Eylül 2020 Cumartesi

Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı : 06 Eylül 2020 Pazar

Devrek İlçe Başkanlığı.    : 12 Eylül 2020 Cumartesi

Çaycuma İlçe Başkanlığı : 13 Eylül 2020 Pazar

Kozlu İlçe Başkanlığı    : 19 Eylül 2020 Cumartesi

Kilimli İlçe Başkanlığı        : 20 Eylül 2020 Pazar

Alaplı İlçe Başkanlığı     : 26 Eylül 2020 Cumartesi

Gökçebey İlçe Başkanlığı : 27 Eylül 2020 Pazar

 Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim