Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği BEÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Çufalı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Aşkar, beraberinde Sağlık-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mehmet Ali Kara, Memur-Sen'e bağlı iş kolu başkanları, Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı ve Genç Memur-Sen Başkanı ile Çufalı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar; "Uzun sayılabilecek bir dönem boş olan Rektörlük görevine Mustafa Çufalı'nın atanmasından Memur Sen olarak mutluluk duyduk. Mustafa hocanın hem Zonguldaklı olması hem de Ankara Bürokrasisinde uzun süreli bir geçmişinin olmasının şehir ve Üniversite adına bir kazanım olacağına inanıyorum. Zonguldak şehrinin her bakımdan geriye gittiği bir dönem de, şehrin en önemli çıkış noktasının üniversite olacağını inanıyorum. Bu kapsamda Memur-Sen olarak yeni atanan Rektörümüz ve Üniversitemizin her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz" dedi.
Ziyareti değerlendiren Prof. Dr. Mustafa Çufalı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, üniversite olarak sivil toplum örgütlerini ve sendikaları çok önemsediklerini belirterek, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim