Genel Maden İşçileri Sendikası Üzülmez Şubesi tarafından TSK'nın Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu'na manevi destek vermek ve şehit düşen askerler için Mevlid-i Şerif okuttu. Aslaniye Camii'nde düzenlenen programa Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, kurum yetkilileri, maden işçileri ve vatandaşlar da katılım sağladı.


Programın sonunda katılanlara pide ve ayran ikram edildi. GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, "Biz GMİS ve madenciler olarak Afrin'deki Mehmetçiğimizin yanındayız. Ülkemizi korumakla görevli sınırımızda görevli mücadele veren Mehmetçiğimiz için şehitlerimiz için bugün bir program düzenlenmiş. Düzenleyenlerden Allah razı olsun. Yaradan Mevlam Mehmetçiğimize zeval vermesin. Biz de her zaman ülkemizin, milletimizin, devletimizin yanında olduğumuzu her platformda anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra güzel günler bizim olur. Mehmetçiğimiz de muzaffer bir şekilde döner. Dualarımız ve gönlümüz onlarla beraber. İnşallah bu operasyonlar sonucunda ülkemize sağlıklı ve sıhhatli şekilde dönerler" dedi.


GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ise "Öncelikle 8 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Üzülmez müessesesi ve GMİS Üzülmez Şube yönetimi olarak ortaklaşa böyle bir program yaptık. Allah kabul etsin" şeklinde ifade etti.

Editör: TE Bilisim