Zonguldak İl Genel Meclisi Mart ayı dördüncü birleşimi Başkan Necdet Karaveli Başkanlığında yapıldı. 3 maddenin görüşüldüğü toplantıda komisyon raporları tek tek okunarak oylamayası oldu.

Gündemin birinci maddesinde yer alan İlimiz Alaplı İlçesi, Gökhasan Köyü hudutları dâhilinde bulunan, kadastroda; 104 ada, 27 parsel no ile kayıtlı taşınmazın, uygulama imar planı değişikliğiyle ilgili İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler, Çevre ve Sağlık, Plan ve Bütçe, Sanayi ve Ticaret Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 3 – 1 – 3 – 4 – 2 sayılı raporlarının görüşülmesi.

İlimiz Ereğli İlçesi, Ereğli – Devrek yolu Pınarcık Köyünden 098 Kontrol Kesim Nolu, Dedeler Yunuslu Çayırlı Grup Yolunun 1. Km. ’sinde, virajların özellikle kış aylarında tehlike arz ettiğinden, yeni bir güzergah yapılması için, İl Özel İdaresi 2020 yılı ek yatırım programına alınarak projelendirilmesiyle ilgili Çevre ve Sağlık, İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Köylere Yönelik Hizmetler komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 4 – 4 – 5 – 3 sayılı raporlarının görüşülmesi.

İlimiz Devrek İlçesi, Akçabey Köyü, köy bağlantı yolunda meydana gelen su taşkınları ve selden dolayı mevcut köprü deforme olduğundan, söz konusu köprünün, ileride doğabilecek mal ve can kaybına neden olmaması için ivedi olarak yapılmasıyla ilgili İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Plan ve Bütçe Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 5 – 4 – 6 sayılı raporlarının görüşülmesi.

Komisyondan gelen gündem maddeleri meclisin oybirliğiyle kabul edildi. Yerel Meclisi toplantısı bir sonraki toplantının günü ve saatini birliğimizi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim