Gelecek Partisi (GP) Kozlu İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi, Ilıksu Çetinler Park’ta gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Tamer Güven’in yaptığı kongreye, Genel Başkan Başdanışmanı Tulin Dinçelli, Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci ile Doğan Demir, GP Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın, Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Çin, Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak, Alaplı İlçe Başkanı Sezai Kayar, Kozlu Kurucu İlçe Başkanı ve Adayı Gökhan Özsoy ve ekibi, Zonguldak Belediyesi eski Başkanı Muharrem Akdemir, DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, İYİ Parti Kozlu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Partili ve CHP’li Kozlu Belediye Meclis Üyeleri, bazı STK başkanları ve muhtarlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede, Kozlu İlçe Başkanı ve Adayı Gökhan Özsoy, Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın, , Genel Başkan Başdanışmanı Tülin Dinçelli, Genel Başkan Yardımcıları Selim Temurci ile Doğan Demir kent ve ülke gündemiyle ilgili konuştu.

Konuşmalarda eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan ve hızla teşkilatlanan Gelecek Partisi’nin hedefinin iktidar olarak ülke ve Zonguldak sorunlarına çözüm üretmek olduğuna dikkat çekildi.

Gelecek Partisi Kozlu İlçe 1. Olağan Kongresi’nde Gökhan Özsoy başkanlığındaki, Zeki Candaş, Mehmet Bağır, Aytaç Kösterit, Sezgin Yanık, Tülay Uyar, Kemal Özelli, A. Tolga Bektaş, Ethem Sünger, Erdoğan Şenol, Asım Koca, Ekrem Kara, Muzaffer Çakmak, Murat Göksüroğlu ve Cemal Şen’den oluşan liste güvenoyu aldı.

Editör: TE Bilisim