Ak Parti'den Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Aygün'ün istifasının ardından Türk Kızılay'ı Zonguldak Şubesi Başkanlığına gelen Murat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay'ı siyaset üstü bir kurum olması için yeni bir süreç başlattı. Uzun ve beraberindekiler ilk olarak CHP Zonguldak il Başkanı Hakkı Güney'i makamında ziyaret etti. Ziyaretler diğer siyasi parti ve kurumlarla devam edecek.

Uzun, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Yeni görevim dolayısıyla bir takım ziyaretler yapıyoruz. Bugün de CHP Zonguldak il başkanlığına ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizin temel maksadı Türk Kızılay'ı milletin en hassas en önemli kurumlarından bir tanesidir. Bu kurumun doğru hizmetler verebilmesi, Doğru hizmetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmesi milletin sahiplenmesi de olabilecek olan bir kurumdur. Bu konuda siyasi partilerimizi ziyaret ederek hem onlara merhaba diyip faaliyetlerimizi anlatmak ve planlarımızı paylaşmaktır. Onların desteğini beklediğimizi kendini ifade etmemizdir. Siyasi partilerimizin desteği önemli bir yer tutacaktır. Ziyaretinizi kabul ettiği için sayın başkana teşekkür ediyoruz" dedi.

CHP Zonguldak il başkanı Hakkı Güney"de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Başkan Murat Uzunun bu görevi layıkıyla en iyi şekilde yapacağını kalben inanıyorum. Kızılay için bize ne görev düşüyorsa başkanının isteği doğrultusunda her zaman yapacağımız eylemlerde hazır olacağız. Başarılar diliyorum teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim