Zonguldak Merkez İlçe'ye bağlı köy ve belde muhtarları, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa edilmesi istendiği AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a destek olmak için basın açıklaması düzenledi. 

Zonguldak Merkez ilçe köy muhtarları ile Beycuma, Karaman ve Elvanpazarcık belde muhtarları, görevinden istifa etmesi istendiği iddia edilen AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın yanındayız. Muhtarlar adına açıklama yapan Merkez Keller Köyü Muhtarı Kazım Aldemir, "Bugün burada toplanmamızın amacı, kongre sürecinde olan Ak Parti'nin Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a destek vermektir.

Bilindiği gibi Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın istifasının istendiği kamuoyuna yansıdı. Karaduman, göreve geldiği günden itibaren biz muhtarların her daim yanında olan, bizleri yalnız bırakmayan, Zonguldak köyleri için attığımız her adımımızda bizlere destek olan birisidir. Geçtiğimiz günlerde merkez mahalle muhtarlarımızda Sayın Karaduman'a destek açıklaması yaptılar. Bizde köy muhtarları olarak Karaduman'ın görevde kalması talebimizi duyurmak için toplandık. Merkez ilçe köy muhtarları ile Beycuma, Karaman ve Elvanpazarcık belde muhtarları da dahil olmak üzere Karaduman'ın görevine devam etmesini diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim