"Üyelerimizden gelen talep üzerine zorunlu açıklamadır..."

CHP MErkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, kongre sürecinde her mahalleye seçim sandığı kurdurmak isteyen parti üyelerine saygı duyduklarını, onları her zaman dinlemeye hazır olduklarını ifade ederken, "Bu çalışmadan partinin haberi var mı? Üyelerimiz sorularının inandırıcı cevabı olmadığını bizlere iletmektedirler. CHP 'de parti içi seçimler genel merkezimizin örgütlere gönderdiği tüzüğümüz ve genelgeler doğrultusunda yapılır. Kaptı kaçtı siyasete izin vermeyeceğiz" dedi.

İşte o açıklama;

"Üyelerimizden gelen talep üzerine zorunlu açıklamadır.., CHP olarak kongre takvimini yaşamaktayız. Merkez İlçe yönetimi olarak mahalle temsilcilerimiz ve sorumlu yöneticilerimiz ile delege seçimlerimizin 2019 'da yapılacak Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli seçimi olarak gördüğümüz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde başarılı olmak adına çok verimli çalışmalar yapılırken üyelerimizden çok yoğun bir şekilde şikayetler gelmektedir.

 Şöyle ki; Bir grup arkadaşımız kimisi üye kimisi üye olmayan mahallelerde parti üyelerimizin kapılarını çalarak partiden geldiklerini mahallelerinde sandık kurulacağını söyleyerek üyelerimizden bunun için imza istiyoruz diyorlar. Bu çalışmadan partinin haberi var mı? Sorularına inandırıcı cevap alamadıklarını bizlere iletmektedirler.. CHP 'de parti içi seçimler genel merkezimizin örgütlere gönderdiği genelgeler ve tüzüğümüz doğrultusunda yapılır.

Merkez İlçe olarak bize iletilen olumlu üye görüşlerinin  ilçe yönetimimizin alacağı kararlara olumlu etki yapması hiç tartışılmaz. Ancak bize ulaşılmadan parti üyelerimizin kafalarını karıştırmak ve üyemizin bize şikayet için ulaşmaları, bizleri üzmektedir.  

Tüzüğümüz ve yönetmelikte olmayan bu yöntemi uygulayan partimizin üyesi olan arkadaşlarımızı dün olduğu gibi yarın da memnuniyetle dinleyebiliriz. Parti üyesi olmadan dolaşan arkadaşlarımızın bu işten bir an önce vazgeçmelerini umuyoruz

Türkiye'nin içinden geçtiği bu önemli süreçte CHP olarak milletimizin umudu ve çaresi olmaya devam edeceğiz. Kendisinin menfaatlerini Zonguldak'ın ve Ülkemizin önüne koyan kaptı kaçtı siyasete asla müsaade etmeyeceğiz..

CHP Merkez İlçe örgütü olarak kongremizden aldığımız görevi siz değerli CHP üyelerine yakışır şekilde yerine getireceğimizden hiç bir üyemizin en ufak tereddütü olmamalıdır... Saygı ve sevgilerimizle."

Editör: TE Bilisim