İçişleri Bakanlığı bu gece saat 24:00'dan 65 yaş ve üstü kranik rahatsızlıklara sahip vatandaşların dışarı çıkmalarının sınırlandırıldığı açıkladı. Kararın ardından Zonguldak'ta Baştar Mahallesi Muhtarı da harekete geçti.Özçıkrıkcı, 65 yaş üstü vatandaşların market alışverişi ve ekmek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla muhtarlığa bildirildiği takdirde saat 10:00-16:00 saatleri arasında  ücretsiz servis yapılacağını açıkladı. Muhtar Mehmet Özçıkrıkcınınbu hareketi ise mahalle halkından büyük takdir aldı. Baştarla Muhtarı Mehmet Özçıkrıkcı,"Ülkemizde bulunan COVID-19 salgını nedeniyle uygulanan yasalarımızı dikkate alalım.

Baştarla Mahallesi sakinleri 65 yaş üstü yaşlılarımıza sabah 10.00 ve 16.00 saatleri arasında muhtarlık aracılığıyla ekmek ücretleri alınarak ,ücretsiz servis hizmeti sunulacaktır. Ayrıca 65 yaş üstü yaşlılarımızın temel ihtiyaç listenisini muhtarlığımıza bildirerek , ihtiyaçlarınızı çarşı merkezden temin ederek alışveriş fişinizle evlerinize teslim edilecektir. 

Not: Dışarı da ihtiyacını karşılayabilecek yetişkin çocuğu olmayan , kimsesiz yaşlılar  için geçerlidir. Saygılarımla ...

İletişim için ; Muhtar Mehmet ÖZÇIKRIKCI  0533 458 59 01"dedi.

Editör: TE Bilisim