"2019 yılı Türkiye'nin yakın siyasi tarihinin ağır sorunlarının yaşandığı, aziz milletimizin artık katlanılamaz hale gelen siyasal, sosyal ve ekonomik meselelerin baskısı altında ezildiği çok zor ve sancılı bir yıl olmuştur.
Türk Milletini anlamak, sevmek bir gönül ve aşk işidir. Hissetmek ve adanmışlık ister. Yorulmak, vazgeçmek, bıkmak ve yarı yolda bırakmak asla yoktur. Ayırmak, dışlamak, ötekileştirmek bize son derece uzak ve yabancı kavramlardır.Türk milliyetçiliği dar ve kısa menzilli değildir.
Ülkümüzün merkezinde tamamen insan vardır ve hedef de mutluluğa ve esenliğe ulaşmış fertlere ulaşabilmektir. Kutlu ceddimizin yönetiminde adalet, hakkaniyet ve şefkat vardır. Merhamet, hoşgörü ve vicdanlı olmak vardır.
Türk Milletinin değerlerinin ahlaksızca peşkeş çekilmesine, omuz vermediği muazzam millet eserini harabeye çevirme cür'etine sessiz kalmayacağız. İzin vermeyeceğiz, müsamaha göstermeyeceğiz. Türk milletine sahip çıkacağız. Kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın; Türkiyeyi böldürmeyeceğiz.
‘Ne mutlu Türküm diyene’, haykırışını her fırsatta dillendireceğiz ve bu tarihi kararlılığı çocuklarımıza ve gelecek nesillere öğretmeye sonuna kadar devam edeceğiz.
Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla; yüreğini açan; sevgisini ve ilgisini hiç esirgemeyen Zonguldaklı hemşehrilerimin, Büyük Türk Milletinin, yeni yılını tebrik ediyor, 2020 yılının sizlere sağlık, başarı ve mutluluklar; ülkemize dirlik, düzenlik ve birlik getirmesini Yüce Allah (c.c.)’tan diliyorum.
Cenab-ı Allah'a emanet olunuz.”
Editör: TE Bilisim