70 Özel öğrencinin eğitim gördüğü okulun bir  sınıfı fiziksel aktivite odası olarak iş insanı Muammer Yazıcı tarafından dizayn edildi ve donatıldı. Açılan fiziksel aktivite ve spor odalarına iş insanı Muammer Yazıcı'ın anne ve babası Hızır ve Hamidiye Yazıcı’nın isimleri verildi. Vali erdoğan Bektaş iş adamı Muhammer Yazıcı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Zonguldak Özel Eğitim Uygulama okulunda düzenlenen törene Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, hayırsever işinsanı Muammer Yazıcı ve davetliler katıldı.
Açılış töreninde Vali Erdoğan Bektaş sınıf hakkında okul müdürü Kenan Aydın ve uzmandan bilgi aldı. Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, hayırsevere teşekkür etti.
Hayırsever iş insanı Muammer Yazıcı’da katkı vermenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederek katkılarının bundan sonra devam edeceğini söyledi.
Ardından açılış sonrası Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindekiler fiziksel aktivite odası ve spor hocasına incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldılar.

Editör: TE Bilisim