Yapılacak olan mutfak ile ilgili olarak, Cilas Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak ve Rektör Profesör Doktor Mustafa Mufalı arasında  protokol imzalandı.
Rektör Profesör Doktor Mustafa Çufalı,"Cilas Kauçuk Devrek Meslek Yüksek Meslek Okulumu'zda mutfak yapma projesini kendilerini ilettik kendileri de bunu kabul ettiler çok teşekkür ediyoruz kendilerine. Devrek Meslek Yüksekokulumu'zda aşçılık bölümü var ve aşçılık bölümümüz Türkiye dışında ve içinde birçok başarılara imza aan bir bölümüdür. Okulumuzun uygulamaları Tabii daha güzel olsun diye daha nitelikli öğrenciler yetişsin diye bizim geniş bir mutfağa ihtiyacımız vardı ve İrfan bey kendisine bu talebimizi ilettik sağolsunlar kabul ettiler ve :Devrek'teki okulumuza güzel bir uygulama mutfak yapacaklar inşa edecekler ve o mutfağa da bizler civak'ın ismini vereceğiz mutfağımıza. bu vesileyle bir araya geldik ve protokol imzaladık. İnşallah güzel sonuçlar olacak kendisine tekrar teşekkür ediyoruz"dedi.
Cilas Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak'da eğitime katkı vermenizi mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "Bizde Cilas Kauçuk olarak Civak Şirketler Grubu Almanya ve Türkiye olaraktan talep ettiler ve bizler de kabul ettik. İyi bir mutfak inşa edeceğiz. Milletimize devletimize İnşallah iyi çocuklar kaliteli çocuklar yetişir, eğitimli çocuklar yetişir diye düşünüyoruz. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ve en kısa zamanda bu mutfağı tamamlayarak önümüzdeki dönemde itibaren çocuklar eğitimlerine başlayacaklar" dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Çufalı Civak Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak'a plaket takdim etti.
Editör: TE Bilisim