30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Alaplı’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Alaplı Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı kapsamında İrem Derici Sahil Park’ta sahne alacak. Saat 21.00’da Sahil Park’taki konser alanında hayranlarıyla bululaşacak olan ünlü sanatçı Derici, birbirinden değerli parçalarıyla Alaplılara unutulmaz bir Zafer Bayramı gecesi yaşatacak.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 30 Ağustos Cuma günü başlayacak Zafer Bayramı Fener Alayı ve İrem Derici konserine tüm vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

Başkan Tekin, “Büyük Taarruz'un 97'inci yıl dönümünü görkemli bir şekilde kutlamak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 30 Ağustos akşamı saat 19’da 690 Evler Pazaryerinden başlayacak ve Sahil Park’ta sona erecek olan fener alayı yürüyüşümüz olacak. Ardından saat 21.00’da ünlü sanatçı İrem Derici Sahil Park’ta sahne alacak. Her yıl 30 Ağustos’ta yaptığımız gibi bu yıl da etkinliklerimiz 690 Evler Pazaryerinden başlayacak ve Sahil Park’ta sona erecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu 7’den 77’ye tüm halkımızı birlikte kutlamak için fener alayı ve Zafer Bayramı konserine davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim