GMİS eski  Üzülmez  Şube Başkanı Ergin Cin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

10 Ağustos (bugün) saat 17.00'da başlaması beklenen "Zonguldak Ekonomi Zirvesi" toplantısına katılmak üzere Zonguldak'a gelmesi beklenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun, 9 Ağustos Çarşamba günü gece yarısına doğru kente sessiz sedasız geldiğine dikkat çekerek, " Kimlerle görüştü?  O da bende kalsın. Neydi ki bu kadar acil olan? Bu ilin vekilleri, Belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları... Uyuyun!  Madenci de uyuyor nasıl olsa! Baş nereye giderse k.ç oraya gider" dedi.

Hisarcıklıoğlu'nun gece yarısı apar topar kente gelmesinin altında yatan nedenleri açıkca söylemeyen Cin, sosyal medya hesabından ,  "Neler dönüyor bu ilde?Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ilimize neden gece  24.00'da geldi. Kimlerle görüştü?  O da bende kalsın. Neydi ki bu kadar acil olan? Toplu sözleşme imzalanacak sendikacıları galiye alıp randevu vermiyorlar, yıllar sonra  bu adamlar durduk yere neden ilimize teşvik ettiler. Benim kafam karıştı. Bu ilde neler dönüyor ? Bu ilin vekilleri, Belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları... Uyuyun!  Madenci de uyuyor nasıl olsa! Baş nereye giderse k.ç oraya gider" şeklinde paylaşımda bulundu.

 Zonguldak'ta olduğu öğrenilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ilçelerdeki oda ziyaretlerine başladı.

Editör: TE Bilisim