DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, gazeteci Gamze Taşdemir'in Elmas TV ekranlarında hazırlayıp sunduğu 'Gündem' programının konuğu oldu.

Programda Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını değerlendiren Fatih Keleş, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı başarılı bulmadığını söyledi.

Devletin projelerini kendi projesi gibi paylaşmasının yanlış olduğunu ifade eden Keleş, bitirilemeyen Amelebirliği Hastanesi yolu ve alternatif yol çalışmalarının gecikmesini eleştirdi.

Keleş yaptığı açıklamada: "Bu şehirde hala daha alt yapı, kanalizasyon, atık suyun ayrıştırılması, doğalgazı nereden geçireceğiz, yolları yeniden kırdık parçaladık diyorsanız belediyeler başarısız. Ömer Selim alan'da önce ki Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'de başarımızdır. Hala daha Amelebirliği Hastanesi yolunu açamayacaksın, 15 günde bitiririm dediğin alternatif yolu bir buçuk ay olmuş hala daha açamayacaksın sonra ben başarılıyım! Hiç kusura bakmayacaksın. İktidarın gücüyle kim ne vaat vermiş, sözünü tutabiliyor mu biz bundan sonra buna bakacağız. Devletin projelerini sahiplenerek kimse kimseyi kandırmasın. Belediye Başkanını ziyaret ettiğimiz bize anlattığı projeler var, biz o projelerin takipçisiyiz."

Editör: TE Bilisim