Ak Parti içerindeki ihanet şebekesi, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı hedef almaya devam ediyor. Cumartesi kahvaltılarının ardından haftalık gündemi belirleyen ihanet şebekesi, satılık kalemleri aracılığıyla Ömer Selim Alan’a saldırmaya devam ediyor. Bu FETÖ artığı zihniyetin toplantı adresi bu hafta değişse de kendi çıkarları uğruna Zonguldak’a yapılan hizmetleri baltalama çabaları değişmiyor.

AKIN KAVİ 10 YILDIR TAŞIMACILIK YAPIYOR

Daha önce normal şartlarla işe alınan Özel Kalem müdürünü gündeme getiren fakat sonuç alamayan, ardından Seçim döneminde Eren Enerji’den para aldığını satılık kalemlerine yazdıran bu ihanet şebekesinin hedefinde bu kez Ömer Selim Alan’ın yanı sıra, çarpık ilişkilerini yayınlayan Elmas TV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi’ye ait olan taşımacılık şirketi var. İnternet sitelerinde yaptırdıkları haber ile Zonguldak Belediyesi ile Atıl İnsan Kaynakları arasında 10 yıldır devam eden ve 1 yıl daha uzatılan sözleşmenin usulsüz olduğu algısı yaratarak hem Zonguldak Belediye Başkanını hem de Akın Kavi’yi hedefe koymayı planlıyor. Zonguldak Belediyesi tarafından halkın menfaatleri düşünülerek uzatılan ve Zonguldaklılara ucuz ulaşım imkanı sağlayan halk otobüslerinde tüm eksiklikler giderilmiş, 19 mahallede yapılan yollar ile saatinde seferler aksamadan devam etmektedir. Atıl İnsan Kaynakları firması günün bütün olumsuzluklarına ve imkansızlıklarına rağmen, Zonguldak belediyesi ile vatandaşı karşı karsıya getirmemek ve kamu hizmetinde aksaklıklara neden olmamak için görevini yerine getirme gayreti içindedir. Elmas TV’de yayın hayatındaki etkin rolünü pasivize etmek ve köşeye sıkıştırmak için bu çirkin ve asılsız karalamalarla bu çirkin tartışmanın içine çekilmeye çalışılmaktadır. Ne yazik ki Zonguldak belediye başkanı Selim Alan’ın yapmış olduğu başarılı çalışmalarını ekranlara taşımamız, parti içindeki FETÖ artıklarını rahatsız etmektedir.

AMAÇLARI HİZMETLERİ BALTALAMAK

Daha önce Cumartesi kahvaltılarının yerini ifşa ettiğimiz bu FETÖ artığı zihniyet bu hafta simitçide toplanarak, Zonguldak’a yapılacak hizmetleri değil kendi siyasi ikballerini masaya yatırarak Ömer Selim Alan’ı nasıl yıpratırız düşüncesiyle satılık kalemleri aracılığıyla algı operasyonları düzenliyor.

AÇIK ARTTIRMA İLE MANŞET

Seçim döneminde Ömer Selim Alan’ın en büyük destekçisi olan ve hem haberlerinde hem de köşe yazılarında Alan’ın en iyi aday olduğunu defalarca dile getiren ve hatta Ömer Selim Alan’ın rakiplerini acımasızca eleştiren gazeteciler, bugün Alan’ı sert şekilde eleştiriyor. Bu eleştirilerin sebebi ise oldukça açık. Manşetlerini ve köşe yazılarını açık arttırma ile belirleyen bu gazeteciler, FETÖ artığı zihniyetin, Ömer Selim Alan’ı yıpratma operasyonu kapsamında aldığı paraya göre haberin şiddetini ayarlıyor.

ÖMER SELİM ALAN ÇALIŞTIKCA CUMARTESİ KAHVALTILARI KURSAKLARINDA KALIYOR

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 9 ay gibi kısa sürede Zonguldak için devrim niteliğinde çalışmalara imza atarak, görevde olduğu süre boyunca kentin cehresini değiştireceğinin sinyalini açık olarak verdi. Zonguldak’ın kanayan yarası yollar bu kadar kısa sürede yapılırken, lauvar alanı ve sahilde yapılacak projeler ihale aşamasına geldi. Ömer Selim Alan’ın hizmetlerini eleştirecek bir şey bulamayan şer odakları, yaptırdıkları algı operasyonlarına Zonguldak halkının inanmasını bekliyor.

Editör: TE Bilisim