Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Çaydeğirmeni Mesire alanında engelliler için geleneksel piknik şöleni düzenleneceğini duyurdu.

Şirin; "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesinin cekirdek kadrosunda bulunan Mehmet Kuru 2016 yılı EKPSS den Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması dolayısıyla Pazar günü, Çaydeğirmeni Belediyesi Mesire Alanında özel davetle düzenlediği piknik etkinliğine davetli olarak 25 kişi ile katıldık.

 

Değerli Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış GEBEŞ, bizlerin piknikte olduğunu duyması dolayısıyla bizleri piknik alanında ziyaret ederek onurlandırmıştır. Belediye Başkanımızla yaptığımız istişare sonucu önümüzdeki günlerde mesire alanında engellilere yönelik geniş katılımlı bir etkinlik yapılması konusunda görüş birliğine vardık.
Düzenleyeceğimiz etkinliğin geleneksel olarak her yıl yapmak kaydıyla yapacağımızı, piknik şöleninin birinci piknik şöleni olarak gerçekleşeceğini ve bu piknik şöleni ile ilgili her türlü desteği vereceğini söyledi. Şahsım ve Yönetim Kurulum ile Engelli camiası adına değerli Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim