Ziyarette Gazi Ortaokulu verilerini kamu Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören ve sendikacılar karşıladı.

DİLEK DEMİREL: "HAFTA SONUNDA TALİP GEYLAN'A DOSYAYI TESLİM ETMİŞTİK"

Ziyarette açıklama yapan Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Sümer Demirel, "Biz öncelikle başkanımıza teşekkür ediyoruz. Geçen akşam Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan geldiğinde dosyamızı oraya sunduğumuz da kendisi yanımızda olduğunu bize destek verdiğini söyledi. Haklı davamızda destek verdiğini söyledi diyelim  doğru tavırla düzgün yolda yürüdüğümüz inandılar kendileri. Onlar da Gazi ortaokulu'nun Gazi Ortaokulu öğrencilerinin Hakkı olduğunu düşünüyorlar. Bir an önce de bu işin sonuçlanması için bizim yanımızda duruyorlar. Biz de kendini teşekkür mahiyetinde ziyaret gerçekleştirdik.Tekrar başkanımıza ve ekibine herkese çok çok teşekkür ediyoruz"dedi.

KADİR BACIOĞLU: BU SORUN BİR AN ÖNCE ÇÖZÚLMELİ

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Kadir bacıoğlu da velilerin davasında haklı olduklarını ve okulun bir an önce okulun iade edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi;

"Gazi Ortaokulu okul aile birliği başkanı olarak size ve okul aile birliği üyelerimiz ve öğrencilerimizin velileri hepsi onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ortaya koymuş olduğunuz mücadele gerçekten çok güzel. Sonuçta hak arama mücadelesi içersindesiniz.  Demokrasinin bizlere izin verdiği şekilde yasal sınırlar içerisinde şikayetlerimizi dile getirmek gayet doğal. Bunu da gördüğüm kadarıyla uzun süredir basın aracılığıyla takip ediyorum. Ciddi bir şekilde yapıyorsunuz. Olayı hiçbir tarafa çekmeden amacınızın sadece Gazi Ortaokulu ve o okulda yaşayan öğrencilerin mağduriyeti olduğunu dile getiriyorsunuz. Haftasonu Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Talip Geylan Zonguldak'a geldi sizinle beraber dosya kendisine takdim ettik,yardımcı olacağını, Ankara'da görüşmelerinde bunu da dile getireceğini söyledi.
Bu iş çözümleri için yetkililer bir an önce bu konuda yapılması gerekenleri masaya yatırarak buradaki mağduriyetin sizlerin bu çabasının öğrencilerimizin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Gazi Ortaokulu şehir merkezinde gerçekten olması bulunması gereken bir okul bizim nazarımızda O yüzden bu sıkıntınız  bu sorunun Zonguldak gündeminden çözülerek çıkması gerektiğine inanıyorum. Ben bu mücadeleniz için tekrar hepinize ayrı ayrı tutuyorum başarılar umarım bu emeğimizin karşılığını alırız"dedi.

Editör: TE Bilisim