Kdz. Ereğli 1.Amatör Kümede Play Ofları son anda kaçıran ve Ereğli U-19 Liginde şampiyon olarak Play Oflara kalan Zonguldak Kdz. Ereğli Spor Necat Bakan'ı takıma tam yetkili olarak getirdi.

Kdz.Ereğli U-19 Liginde Play Oflara hazırlanan ve Ereğli U-17 Liginde mücadelesini sürdüren Zonguldak Ereğli Spor, Gümelispor'da bu sezon başarılı işlere imza atan Necat Bakan'ın takımından ayrılışını değerlendirerek Bakan'a  teklif getirdi.

Getirilen teklife olumlu bakan Antrenör Necat Bakan ‘ben gençlerin olduğu her platformda yer alırım. Zira Kdz. Ereğli Spor'da kurulduğu günden bugüne kolej havasında mücadele veren bir takımdır. Gerek yönetim gerekse oyuncuların beni istemeleri bu teklifi kabul etmemin en baş faktörleri arasında yer alıyor. Allahın izni ile bu sezonu kazasız belasız beraber tamamlayacağız. Önümüzdeki sezon için henüz bir planlamamız söz konusu değildir. Elbette zaman neyi gösterir bilemeyiz. Ereğli'ye renk katan bir takımın başında olmak beni inanın ayrıca heyecanlandırmıştır. Sürekli sosyal aktiviteleri ile örnek kulüp olan Zonguldak Ereğli Spor için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Zonguldak Kdz. Ereğli Spor Başkanı Uğur Kocaman ise ‘biz Necat Bakan hocamıza daha önceki süreçte teklif getirdik. Ama geç kalmıştık. Kendisinin verilmiş bir sözü vardı. Gönlümüzde Necat Bakan ile çalışmak her zaman yatıyordu. Nasip bugüneymiş. İnşallah Necat hocamız disiplini ve tecrübesi ile oyuncularımıza ivme kazandıracaktır. Zaten Gümelispor'daki başarısı da ortadadır. Allah utandırmasın' dedi.

Zonguldak Kdz. Ereğli Spor'un Kurucu Antrenörü Murat Korkmaz ise ‘Necat Bakan hocamız tecrübesi ve akil hoca oluşu nedeniyle Kdz Ereğli'de tabiri caiz ise parmakla gösterilen ender isimlerdendir. Kendisini takımımıza kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Kendisinden oyuncularımızın feyiz alacağından hiç şüphem yoktur. Bizim gönlümüzde kendisi ile uzun soluklu birliktelik yatmaktadır. İnşallah bu anlaşma uzun soluklu olur diye ümit ediyorum' diyerek duygularını ifade ettiler. Daha sonra taraflar objektiflere poz verdiler. 

 

Editör: TE Bilisim