Merkez Terakki Mahallesi sakinleri yapılmayan ve bozuk olan yollara tepki gösterdi. Mahalle sakinleri doğalgaza geçen sene geçtiklerini ancak buna rağmen bir yıldır yollarının yapılmadığını belirterek, "Başkan dediğin koltuğunda oturmaz. Sıkıntılı olan yerleri gezer. Adalet odur, güzellik odur. Halkın yanında olsunlar! Bu yol en son 1994'te yapıldı" şeklinde tepki gösterdi.

Terakki Mahallesi sakinleri belediye başkanına sitem ederek şunları söyledi;

"BERBAT HALDEYİZ...! TOZ TOPRAK İÇİNDE KALDIK...!"

"Bir yıl önce doğalgaza geçilmesine rağmen henüz yapılmayan yollar var. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e müracaat ettik. -Yaptıracağım- dedi, söz verdi ancak verilen sözler tutulmadı. Biz kendisinden çok fazla bir şey istemiyoruz. Sadece yolların yapılmasını istiyoruz. Toz toprak içerisindeyiz. Berbat bir haldeyiz. Halkın yanında olsunlar! Başkan dediğin koltuğunda oturmaz. Sıkıntılı olan yerleri gezer. Adalet odur, güzellik odur, merhamet odur. En son 1994 yılında yapılan bu yola henüz bir kepçe vurulmadı

"10 YIL ÖNCE DÜĞÜNÜME GELMİŞTİ... AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR..."

"Şehir dışından gelen misafirlerimize karşı mahcup oluyoruz. 10 yıl önce şehir dışından düğünüme gelen arkadaşım 10 yıl sonra yeniden geldi. -Değişen hiçbir şey olmamış daha kötü olmuş.- dedi. Zonguldak'ın gerilediğini söylüyor. Rezillik diz boyu!

"BİZE EĞİTİMCİ DEĞİL İŞ YAPACAK ADAM LAZIM"

Bu şehrin CHP'den kurtulması lazım biz yenilik istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz. Hizmet vermeyecekseniz siz burada niye duruyorsunuz. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in yanına gittiğimizde sıkıntılarımızı anlatıyoruz; bize dönüp 'Ben eğitimciyim' diyor. Bize eğitimci adam lazım değil bize iş yapacak adam lazım.

Zonguldak belediyesine yalvar yakar iş yaptırıyoruz. Biz seçim zamanı bu belediyeye oy verdik ama hizmet göremiyoruz"

Araç kullanan sürücüler ise "Araçlarımızı sanayiden çıkartamaz hale geldik. Tamire gitmekten bıktık. Artık yollar yapılsın biz de bu masraflardan kurtulalım" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim