Korona virüs ile ilgili devletimizin almış alduğu bir dizi tedbir uygulamaları sonrasında firmamızda da çalışan sağlığını korumak adına günlük işe giriş ve çıkışlarda termal kamera sistemi ile vücıt ısısı kontrolü yapışmaya başlamıştır. 

Emko kombi ve panel radyatör üretim tesislerine çalışan personel, müşteriler, tedarikçiler ve nakliyeciler olmak üzere günlük 500 civarında insan girişi oluyor.  

Bu süreç günlük olarak çalışan sağlığını korumak adına termal kamera ile kontrol sağlanarak yürütülmektedir. 

63 ülkeye panel radyatör ve kombi ihracatı yapan bir firma olarak ürün kalitesinin yanı sıra, çalışma ırtam sağlığı ve bilincine de dikkat etmek durumundayız. 

Özel şirketlerimizin ve her bir bireyin kişisel tedbirlerini alması ile ülkemizde virüs yayılımı gibi bir sürecin yaşanmayacağına inancımız tamdır. 

Dünyayı kasıp kavuran corona virüsüne karşı hükumetimizin aldığı kararları yerinde ve doğru zamanlı buluyoruz, Sağlık Bakanımız başta olmak üzere tüm sağlık birimleri çalışanlarını tebrik ediyor, kolaylıklar diliyoruz. 

Biz de ülkemizin ihracatçı firması olarak üzerimize düşen ekonomik görevleri layıkı ile yerine getirmek üzere tam zamanlı çalışmalarımıza ve üretime devam ediyoruz. 

Ülkemizin bu süreçten daha da güçlü çıkacağına inancımız tamdır.

Editör: TE Bilisim