“DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR”
Başkanı Alan, Ankara ziyaretini değerlendirdi. Ankara ziyaretinin verimli geçtiğini söyleyen Başkan Alan: "Her hafta Ankara'yı ziyaret ederek milletvekillerimizle birlikte görüşmeler yapıyoruz. BKM'de resterasyon yaparak iyi hale getirmek istiyoruz. Sinema ve etrafını güzelleştirmek istiyoruz. Gençlerimiz için orayı güzel hale getirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta görüşme yaptık, bir daha ki hafta inşallah bununla ilgili kararı vereceğiz. Ankara'da ne kadar çok ziyarette bulunursak Zonguldak için o kadar iyi oluyor, acilen dönüşüme ihtiyaç var."
“BAKAN KASAPOĞLU GELİYOR”
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Zonguldak'a geleceğini söyledi.
Başkan Alan: "Spor Bakanımızla görüştük. Merkezle ilgili beklentinin olduğunu, stad istediğimizi söyledik. Vekilimiz Hamdi Uçar sayın Bakanımızı Zonguldak'a davet etti, Aralık ayında kendisini ağırlayacağız."
“YETERLİ CUMHURBAŞKANIMIZI BURADA AĞIRLAYALIM”
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Zonguldak ağırlamak için sabırsızlandıklarını söyledi.
Başkan Alan: "Cumhurbaşkanımızı Zonguldak Belediyesinde görmek istiyoruz. İlk beş il arasındayız, diliyoruz bu ay olur, yeter ki Cumhurbaşkanınızı burada ağırlayalım."
Editör: TE Bilisim