Personel değişimini sağlayan torba yasa ile yenilenme adına büyük bir fırsat kaçıran Zonguldak Belediyesi'nin başı şimdilerde verimsiz durumdaki dinazorlarla dertte. Dinazor dediysek lafın gelişi. Bizzat belediye bünyesinde çalışanların deyimiyle ‘dinazor.'

İşe gelip gelmedikleri belli olmayan, üretime ve verime katkısı kalmamış, enerjisini kaybetmiş, çoğu zaman raporlu olduğu gözlenen veya makamlarda eş dost ile sohbete vakit bulabilen isimler emekli olmadığı için yerlerine genç ve üretken olabilecek mühendisler alınamıyor.
Bu yenilik olmadığı için yeni fikirler, yeni girişimler hayata geçirilemiyor ve hem Zonguldak Belediyesi hem de Zonguldak kaybediyor.

Zonguldak'ın ve Belediye'nin üzerinde ciddi bir kambur oluşturan isimlerin emekli edilmesi yönünde parti içinden de sesler yükselmeye başladı.

Onlar bizim sevimli dinazorlarımız. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir onlardan vazgeçemez. İsmail Eşref de vazgeçemedi. Onlar gitmediği için yerlerine yeni beyinler alınamıyor. Eğer gidecekler ise yerlerine çocukları alınsın. Belki o şartlarda gitmeye karar verebilirler. Ama bizim sevimli dinazorlarımız hem kendileri çalışmak istiyor hem de çocuklarını Belediye'ye iş başı yaptırmak istiyor.

Bunun farkında ve durumdan rahatsız olan CHP yönetimlerinin rahat halleri ise tepki çekiyor.

Editör: TE Bilisim