Başkan Bozkurt, Belediye birim amirleri ve belediye personeli ile yapmış olduğu toplantıda birlik beraberlik mesajı verdi.

Bozkurt, ''Önümüzde önemli bir festival sınavı var, bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmalıyız'' derken, şöyle devam etti:

Aramızda ayrımız gayrımız yok

Sizleri karşımda gördükten sonra, yeniden anladım ki, biz kocaman bir aileyiz. Ben içinizden biriyim, aramızda ayrımız gayrımız yok. Beni değerlendirirken de belediye başkanı olarak değil de bir abiniz olarak, bir kardeşiniz olarak değerlendirirseniz sevinirim. Yaklaşık 3 buçuk ayı geride bıraktık. Hızlı bir giriş yaptık, biz her zaman durağan değil çalışan bir kurum olacağız.

En sonunda da hep beraber eğleneceğiz

Herkesin ayrı ayrı alın teri, emeği olacak; beraber üretip, beraber kazanıp, beraber bölüşeceğiz ve en sonunda da hep beraber eğleneceğiz. Şimdi önümüzde bir festivalimiz var, bu festival bizim yüzümüzün akı; bu festival, Çetin Bozkurt’un festivali değil, hepimizin festivali. 5,6 gün biraz yorulup, ailelerimizden ayrı kalacağız.

7 ülkeden misafirimiz olacak

7 ülkeden ve Türkiye’nin bir çok yerinden 200’ün üzerinde misafirlerimiz olacak. Devrek bir sınavdan geçecek, bu sınav hepimizin sınavı, sizden ricam özverili bir şekilde bu sınavı atlatmamız. Bu festival sınavından sonra hep birlikte eğleneceğiz, üretirken hep beraber ürettiğimiz gibi eğlenirken de hep beraber eğleneceğiz.

Sizden şimdi isteğim, her birimin kendi içerisinde dayanışma yaparak, festivalden alnımızın akıyla çıkmamızı sağlaması. Arkadaşlar, geldiğiniz için çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Editör: TE Bilisim