Kilise restaurantta gerçekleşen kahvaltıya, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, eski milletvekili Ali ihsan Köktürk köktürk, Zonguldak Belediye başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma belediye başkanı Bülent Kantarcı, Saadet Partisi il başkanı Sadık Kar, İYİ Parti il yöneticileri, TMMOB başkanı Erdoğan Kaymakçı, İlçe başkanları, belde başkanları, il Genel Meclisi üyeleri, ve teşkilatların yönetimleri katıldı.

CHP Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman, seçim öncesi birlik beraberlik kahvaltıdında bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi;
"Seçimleri gidiyoruz. 24 Haziran'da milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli bir seçimdir. Bu seçimde tavır alabilir bilmek için bu tür etkinlikler yapmamız gerekiyor. Biz bunu Zonguldak'ta gerçekleştiriyoruz.Tüm ilçelerimiz, belediye başkanlarımız ve sevenlerince burada ve aynı zamanda şunu da söyleyim ve aynı zamanda Saadet Partisi, İYİ Parti temsilcileri buradadır. Buda birlik ve dayanışmanın göstergesidir.Kahvaltının amacı da birlik ve dayanışma içerisinde olmamızdır."

Editör: TE Bilisim