Beycuma Beldesi Merkez Kasımlar Mahallesi Kur'an kursu hocası Sebahattin Altunkaya ve öğrencileri, Vakıf Şube Başkanı ve Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can'ı ziyaret etti.

Can, "Başta Kur'an kursu hocamız olmak üzere çocuklara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunlar olması gereken şeyler ve çocuklarımızın müftülük tarafından yapılan eğitimleri temelden almaları, bilmeleri lazım. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bunların kesinlikle ihmal edilmemesi lazımdır" dedi.

Bir süre çocuklarla sohbet eden il müftüsü Çocuklara kendini tanıttı ve Müftünün ne anlama geldiğini açıkladı.

"MUHTAÇ DURUMDA OLANLARA KURBAN ETİ DAĞITILACAK"

Öte yandan Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtılacağını söyledi.

Can, "Bu yıl, Diyanet İşleri Başkanlığımız ile organize edilen ve Türkiye Diyanet vakfımız ile beraber yürütülen vekaletle kurban kesme organizasyonu düzenlenecek. Organizasyona katılan vatandaşlarımız adına kurbanlarımızın bir bölümü ülkemizde bir bölümü de yurt dışında kesilecektir. Yurt dışında olan ülkeler,  Afrika, uzak doğu Asya, Latin Amerika, Ortadoğu, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri ve Müslüman toplulukların bulunduğu ülkelerde kesilmek suretiyle kurban etlerimiz muhtaç durumdaki vatandaşlar arasında dağıtımlarının yapılacağını" söyledi.

Editör: TE Bilisim