Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, çocuk ve gençlerin şehrin yönetiminde söz sahibi yapmak ve duygularına kulak vermek için başlattığı Çocuk ve Gençlik Meclisi projesi kapsamında seçimle göreve gelen meclis grubu, 2019 yılı çalışmalarını belirledi.

Başkan Hüseyin Uysal, Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla yürütülen proje kapsamında okullarda yapılan seçimlerle belirlenen okul temsilcilerinin oluşturdukları 2018-2019 Çocuk ve Gençlik Meclisi temsilcileriyle bir toplantı yaptı.

Çocuk ve Gençlik Meclisinin çalışmalarına ayrı bir önem verdiğini belirten Başkan Uysal; “Yarınlarımız olan gençlerimizi, şehrin yönetiminde söz sahibi yapmak, özgüvenlerini artırmak, çocuk ve gençlerimizin duygularına kulak vermek için başlattığımız Çocuk ve Gençlik Meclisi projemiz devam ediyor. Okullarımızda seçimle belirlenen okul temsilcilerinin oylarıyla oluşturdukları meclis grubuyla 2019 yılı için ilk toplantımızı yaptık. 2018-2019 Çocuk ve Gençlik Meclisi temsilcilerimizle yeni yılda birlikte ortaya koyacağımız çalışmaların kararlarını aldık. Çocuk ve Gençlik Meclisi temsilcilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim