Şehitlerimize rahmet dileyen Hayrettin Gezer şunları söyledi:

"CİĞERİMİZ YANDI"

"Bu son çıkan olayları ile ilgili de gerçekten ciğerimiz yanıyor milletimizin ülkemizin başı sağolsun. Bir de şu var ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah ailelerine sabırlar versin geride kalanlarına sabırlar versin mekanları cennet olsun. Bizler Polis Emeklileri Derneği olarak üzülüyoruz. Biz de bu vatan için canımız pahasına her türlü görev yaptık halen teşkilatımızda görev yapan teşkilat mensuplarımız var. Allah onlara da kolaylıklar versin, ebedi aleme intikal etmiş bütün teşkilat mensuplarımıza da buradan rahmetle anıyoruz.  Çünkü onların sayesinde biz buralara geldik şu an bu hizmeti yürütüyoruz. 1 tane şehidimiz Çaycuma'dan var özellikle de onun ailesine de sabırlar diliyorum" dedi.

"DERNEĞİMİZİN 61 ÜYESİ VAR VE 8 ÜYE ÇOCUĞUNA DA BURS VERİYORUZ"

Türkiye Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hayrettin Gezer, derneğin 61 üyesi bulunduğunu ve öğrenim gören 8 üye çocuğuna da burs verdiklerini söyledi.
Türkiye çapında 43 şubeleri bulunduğunu belirten Hayrettin Gezer, derneğini mülkiyetinin alınması konusunda çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
Yatalak durumda bulunan 3 üyesinin her ay ihtiyaçlarını düzenli olarak karşıladıklarını ve onları ziyaret ettiklerini belirten Türkiye Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hayrettin Gezer, şunları ifade etti:

"GENEL  BAŞKANIMIZIN SÖZÜ VAR"

"Derneğimizin kuruluş amacı gayesi hakkında kısa bilgi vereyim. 1948 yılında kurulmuş Türkiye polis emeklileri Derneği 1973 yılında kamu yararına ünvanlı bakanlar kurulu kararı ile almıştır. 61 tane derneğimizin üyesi mevcut. 61 üyemizin 8 tane üniversite ve lise de okuyan çocuklarına burs vermekteyiz.  Türkiye genelinde 43 tane şubemizin, 34 tanesinin mülkiyeti var Türkiye çapında ve ilk sırada da mülkiyeti alınacak derneklerden biri de Zonguldak Şubemizdir. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Acar'ın  sözü var" dedi.

Editör: TE Bilisim