CHP Merkez ilçe başkanı Fikret Zaman, beraberinde ilçe yönetimi ile birlikte AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fikret zaman ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti il başkanı Zeki Tosun'u ziyaret etme fırsatı bulabildik. Bir siyasi partiler olarak farklı görüşlerdeyiz ama Zonguldak sorunlarına birlikte parmak basmak gerekiyor. Bu doğrultuda kendileri iktidar partisinde olması nedeniyle biz gördüğümüz sorunları birlikte paylaşacağız. Çözüm noktasında iktidar oldukları için sorunları kendi ile paylaşıyoruz. Bizim de üzerimize düşen bir şey varsa muhalefet olarak bizlerde yerine getireceğiz. Sonuçta Zonguldak ve ülkenin sorunlarında çözüm yeri burasıdır. Sokakta dostumuz vardır buraya geldiğimizde siyasi kimliğimiz vardır. Sonuç olarak Zonguldak birlikte yaşadığımız yerdir. Çözüm noktasının da birlikte olması lazımdır."

Zeki Tosun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

"Biz iktidar partisi olarak sizler muhalefet partisi olarak Zonguldakı daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu beraberliği yapmamız gerekiyor. Birlikten kuvvet doğar. Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum."

 

Editör: TE Bilisim