Milliyeti Hareket Partisi İl Kadın Kolları ve yönetimi "Anneler Günü" nedeniyle etkinlik düzenledi. MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, "Annelerin ya da genelde kadınların bu özelliği insanları daha iyi tanımlarına neden olur. Biz anneler her halin çaresini bulur çözüm ve çare makineleri gibi çalışır zorluktan, dertten, sıkıntıdan kurtulmak istemeyenler için sığınılacak bir liman gibidir" dedi

Deniz Köşkünde düzenlenen etkinliğe, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Türk Diyanet-Sen Şube Başkanı Halil Korkmaz, Sakatlar, Diyabetliler, Otizm ve Spastikler Derneklerinin temsilcileri, MHP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Kadın Kolları üyeleri ve anneler katıldı.

İstiklal Marşı ve Yasin-i Şerif okunmasının ardından başlayan programda konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, "Milliyeti Hareket Partisi İl Kadın Kolları ve Yönetimimiz ile birlikte hazırlamış olduğumuz Anneler Günü etkinliğimize hoş geldiniz. Bir anneye sahip olarak yaşamak Allah'ın en büyük minnetlerindendir. Anne evladı için şefkat bağrını daima hazır tutar. Anne bir güven kapısıdır. Sıcacık bir yuva güvenliğinde insanı kendine getiren ve özüne döndürendir. Annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Çünkü annelik hakkı dünyada karşılığı olan bir hak değildir. Annenin merhameti onun fıtratında var olan bir his olarak evladı için hisseder. Annelerin ya da genelde kadınların bu özelliği insanları daha iyi tanımlarına neden olur. Biz anneler her halin çaresini bulur çözüm ve çare makineleri gibi çalışır zorluktan, dertten, sıkıntıdan kurtulmak istemeyenler için sığınılacak bir liman gibidir. Başta kendi annem olmak üzere bütün annelerimizin anneneler günü kutlu olsun" dedi.

Konuşmalarının ardından Sakatlar, Diyabetliler, Otizm ve Spastikler Derneklerinin temsilcilerine plaket verildi ve pasta kesildi.

Editör: TE Bilisim