Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, pandemi tedbirleri kapsamında günlerdir sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara, Ramazan Bayramı öncesi 'Sevgi Sepeti' dağıttı.

Mahallelerde kapı kapı dolaşan Ak Parti Merkez İlçe başkanı Mustafa Çağlayan, bu anlamlı etkinliği sosyal medya hesabından paylaşırken, içinde bayram için çikolata bulunan 'Sevgi Sepeti'ne, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının da bulunduğu bir kart yer alıyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan bu etkinliği sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı; "Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Birazcıkta olsa, GÖNÜLDE HOŞLUK,YÜZDE TEBESSÜM olsun diye... Bugün 65 yaş ve üstü büyüklerimizin huzuruna; ellerimizde sevgi sepeti ile gittik. Kimisi kapısını açtığında karşılaştı,kimisi ise daha kapıya koymadan bizi yakaladı. Ama hepsi bir anlık şaşkınlık ve hatırlanmanın verdiği mutluluk ile gülümsedi. Covid-19 mücadelesinde evlerinizde sıkıldınız,daraldınız. Kurtuluş yakın. Bayramın habercisi Arife'den önce geldik... Bayramlar yakın, dedik. Çiçek,Şeker,Maske ile birlikte umut ve dua dağıttık...Cumhurbaşkanımızın derin muhabbet ve selamını ilettik. İyi ki varsınız... Baş Tacımızsınız."

Editör: TE Bilisim