Kardeşlik duygularını güçlendirsin

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Regaip Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, “Regaip Kandili'nin ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesini diliyorum” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kantarcı mesajında, “Ülkemizin yeni bir seçim sürecine girdiği günlerde Regaip Kandilini kutluyoruz. Bugün, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruklara çıktığı, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcını da müjdelemektedir. Böyle günlerde geçmişin muhasebesi yapılmalı, şimdinin ve geleceğin programı iyilikler temel alınarak planlanmalıdır. Öte yandan böyle kutlu günler, ‘Kimiz? Nereden geldik? Nereye gidiyoruz’ gibi soruların daha derinlikli sorulup, samimi cevaplar verildiği günler de olmalıdır” dedi.

BARIŞ VE KARDEŞLİK EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ŞEYDİR
Kantarcı mesajını, “Regaip Kandili'nin ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesini diliyorum. Manevi ikliminin şu ana kadar huzur içinde geçirdiğimiz seçim döneminin sonrasına da egemen olması, sürecin barış içinde tamamlanmasına vesile olması en büyük temennimdir.  Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının mübarek Regaip Kandili'ni kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Editör: TE Bilisim