Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, basın mensuplarına ağır ithamlarda bulunarak savcılar görevini yapmazsa ben yaparım demişti.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Polonya savcılarını örnek göstererek Türkiye Cumhuriyeti savcılarına aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve olurunda atanan, görevine layığı ile yapan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerli hakim ve savcılarını eleştiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı, 01.11.2011 tarihinde yapılan Kozlu Belediyesi meclis toplantısında karar aldırarak belediyenin parasıyla Amerika’ya gidip FETÖ terör örgütü liderinin  elini öptüğü iddia edilmişti. Meclis toplantısında söz de Newyork, Brooklyn, Los Angeles ve San Francisco Belediyelerinin daveti üzerine Amerika’ya gideceklerini söyleyerek meclisten karar çıkartan Ali Bektaş, halkın parasıyla Pensilvanya’ya giderek terörist başının elini öpen heyette onur konuğu olduğu iddiaları sıkça basına yansıdı.

Ali Bektaş’ın FETÖ terör örgütünün  Zonguldak Şehir Stadyumu’nda düzenlediği “Türkçe Olimpiyatları” altın sponsoru olarak Olimpiyatlara en büyük mali desteği vermişti.  Her ne kadar bu durum Ali Bektaş’ın FETÖ’cü olduğu anlamına gelmese de, Bektaş’ın bügün eleştirdiği Türkiye Cumhuriyetinin hakim ve savcıları FETÖ terör örgütüne karşı amansız bir mücadele verdi.

Bugün Polanya yasalarını örnek göstererek, Türkiye Cumhuriyetinin hakim ve savcılara göz dağı veren, tehdit eden Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyetini FETÖ Terör örgütü ile bu hakim ve savcılar en ön safta mücadele edenler arasındaydı . Ali Bektaş’ın bu davranışını kamuoyunun ve yetkililerin taktirine bırakıyoruz.

TEHDİTLERİ ULUSAL BASINDA

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş geçtiğimiz gün bir TV programında kendisi ile ilgili olumsuz haber yapan gazetecileri canlı yayında tehdit etmesi üzerine Ulusal Basın duruma geniş yer ayırdı.

Bir çok ulusal gazete ve internet sitesi haberi manşetten okurlarına duyurdu. Hakkında yazılanların yalan olduğunu öne süren Bektaş, “Adalet gereğini yapmasa da ben yapacağım. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Tehdit ediyorum” diyerek kendisine muhalefet eden gazetecileri tehdit etmişti.

İLK VUKAATI DEĞİL

2010 yılında yine Kozlu Belediye Başkanlığı döneminde  Ak Partili Ali Bektaş, düzenlediği basın toplantısında bürokrasiden şikayet etti. Türkiye’de bürokrasi demokrasisi olduğunu, memleketi bürokrat takımlarının yönettiğini iddia eden Bektaş, “Bir genel müdür milletvekiline, ‘Ya ne var milletvekili’ diye konuşuyor. Veya sekreteri ağzında sakız, ‘Genel müdürümüz şimdi müsait değil.’ Ağzının ortasına bir tane geçireceksin. Ben 10 bin kişinin oyuyla gelmişim. O, belki sırf o....dan sekreter olmuş oraya” demişti.

Editör: TE Bilisim