Zonguldak’ın en çok üye gruplarından biri olan “Beycuma Sevdalıları” grubu kurucusu ve Başkanı esnaf Zihni Köktürk’te TIP Fakültesi’nde meydana gelen aksaklıkları dile getirerek Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve siyasilere seslendi.

İşte o paylaşım;

Son günlerde yaşanan olumsuz ,olaylar ve basit hatalarla meydana gelen ölümlerle, Zonguldak ve yurdun büyük bölümünde gündeme gelen BEÜ, halkın gözünden iyice düşen koskoca TIP fakültesinde anjio stent aletinin bulunmaması yüzünden iki hasta maalesef hayatını kaybetti.

Bununla da sınırlı değil fakültenin sorunları,,,!!

Hastane düzeninin yanlış kurulması, doktor sayısının azlığı, doktorların ve personelin ilgisizliği, bugün git yarın gel politikası, yarım saat bile sürmeyecek bir işlem için yarın gel iki gün sonra gel gibi vatandaş zaten fakülteye ulaşabilmek için kaç tane araç değiştirip gelmeye çalışıyor hastalar Kozluluymuş gibi muamele yapılması hastaları çileden çıkarıyor.

Poliklinikle kan verme ünitesı arasındaki mesafeyi bırakın hastayı hasta refakatçisini bile bunaltıyor labirent gibi bulabilirsen bul. Ayrıca, fakültede son günlerde doktorlar istifa edip gidiyor dolayısıyla servislerdeki doktorlarda stajyer öğrenciler bakıyor sen anlat dur o elindeki verilerle sizi yönlendiriyor oraya git buraya git sunu yaptır bunu yaptır, bastan savma ve siz muayene olamadan geri dönmek zorunda kalıyorsunuz.

Dostlar sıkıntılar saymakla bitmez ben birazını yazmaya çalıştım, ben bir birey olarak ve Beycuma sevdalıları gibi 10,000 kişilik sosyal medya grubu başkanı olarak, buradan, önce sayın VALİ’me, Sayın belediye başkanıma, Sayın emniyet müdürüme ve sayın Zonguldak il ve ilçe başkanlarıma ve de sayın milletvekillerime, parti gözetmiyorum,,!! Sesleniyorum, lütfen Zonguldakımızın bu kanayan yarasına neşter vurun saygılarımla…


 

Editör: TE Bilisim