Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli başkanlığında gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Biz önceki oturmayı tutanak özetinin okunup onaylanmasıyla birlikte günden maddenin görüşülmesine geçildi.

KÖYLERE MEZAR YAPILACAK

Devrek ilçesi eveyikli köyü Serdaroğlu köyü Çağlar köyü ve Çaycuma ilçesi Kayabaşı köyü İhsaniye köyü taşçılı köyünde yapılacak mezarlık çalışmaları ile ilgili hizmetler plan ve bütçe imar ve bayındırlık ve çevre ve sağlık Komisyonu ortaklaşa hazırlamış olduğu raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Buna göre bu köylerde yeni mezarlık yeri yapılacak.

VALİ BEKTAŞ'IN TEKLİFİ HAKKINDA İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE BİLGİ VERİLDİ

Mecliste, Bolu Yedigöller ile Alaplı Gúmeoi bölüklü Yaylası arasında bulunan 9.5km'lik  bozuk ve dar orman yolunun  açılması amacıyla Vali Erdoğan Bektaş tarafından da Perşembe günü yapılacak olan il genel meclisinde önerge verilecek. 
Verilecek önerge öncesinde ise çarşamba günkü meclis toplantısında İl Özel idaresi plan ve proje müdürü Mustafa kalaycı, il genel meclis üyelerini Alaplı Gümeli  bölüklú yaylası il gümeli yaylası il Devrek arasında 9.5 km yol yapılması konusunda bilgi verdi,il genel meclis üyeleri sorularını cevaplandırdı var.
bir sonraki birleşim gününü ve saatini belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilisim